30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf € 70

Levertijd 1-2 werkdagen

Alleen kwaliteitsmaterialen

Kindergrime schmink en make-up kopen

Er zijn veel verschillende schmink merken die geschikt zijn voor het grimeren van kinderen. Toch zijn niet alle merken goed genoeg om gebruikt te worden door (professionele) grimeurs. Zo wordt de schmink bij bepaalde merken te “slijmerig” bij warm weer. Iets wat absoluut vermeden moet worden!

Daarom kan je op onze webshop alleen de beste schmink merken terugvinden. Onderstaande merken worden door vele grimeurs (hobby en beroeps) in binnen- en buitenland gebruikt:


Welke schmink merken gebruik ik best?

 • Superstar schmink:
  Superstar is de meest gebruikte schmink, en wordt geproduceerd binnen Europa. De schmink heeft een zacht pigment, waardoor het gemakkelijk afwasbaar is.
 • Diamond FX schmink:
  Diamond FX wordt in Amerika gemaakt, en is dus internationaal het meest gebruikte merk om te schminken. Toch wordt Diamond FX ook veelvuldig in Europa gebruikt. De schmink bevat namelijk sterke pigmenten, waardoor het een verademing is om hiermee lijnen te schminken.
 • PartyXplosion schmink:
  PartyXplosion wordt gemaakt in Nederland, maar kan vergeleken worden met de Amerikaanse schmink (Diamond FX). Ook de schmink van PartyXplosion bevat dus sterkere pigmenten. Het kleurenassortiment daarentegen is iets beperkter in vergelijking met Diamond FX.
 • Grimas schmink:
  Hoewel Grimas minder populair is, is de kwaliteit zeker vergelijkbaar met de andere topmerken. Grimas wordt geproduceerd in Nederland. De Grimas schminkjes van 15 ml zijn gemakkelijk op elkaar te stapelen, en dus enorm handig te vervoeren. Deze potjes worden daarom ook vaak opnieuw gevuld met één van de andere merken.