Wie zijn wij?

Kindergrimeren.be is opgestart in 2012, en bestaat uit een samenwerking tussen Kevin Antonis en Heidi Daems. Het is onze missie om de wereld van kindergrime voor iedereen open te stellen, en het niveau naar ongekende hoogtes te brengen.

Met inmiddels meer dan 2000 cursisten en grimeurs onder onze vleugels, blijven we stevig doorgroeien. Wij streven naar een totaalbeleving dankzij onze uitgebreide kindergrime webshop, dynamische workshops, en de Online Video Academy voor kindergrime.

Opgelet: onze winkel in Bazel is – omwille van de corona-pandemie – voorlopig niet meer geopend. De crisis heeft ons gedwongen om meer in te zetten op onze online aanwezigheid. Inmiddels zijn we dan ook getransformeerd naar een volledige online webshop.
Bezoeken kan voorlopig enkel nog op afspraak.

Kevin Antonis

Kevin Antonis

Kevin is een entertainer in hart en nieren, en de drijvende kracht achter Kindergrimeren.

Als kind werd hij getriggerd door de goochelmicrobe, waarmee hij ondertussen – op professionele basis – onder meer het typetje van “Mr. Creezy” vertolkt op diverse bedrijfsfeesten en evenementen.

Kevin is gefascineerd door alles wat reilt en zeilt in de wereld van entertainment. Een ontmoeting met Heidi vroeg of laat was dan ook onvermijdelijk.

Inmiddels zetten Kevin en Heidi samen hun vleugels onder “Kindergrimeren.be”, en tillen zij het niveau van kindergrime naar ongeziene hoogtes in België en ver daarbuiten.

Meer weten over Kevin? Bekijk hier zijn TedX talk.

Heidi Daems

Heidi Daems

Heidi is meer dan een begrip in de kindergrime wereld. Haar passie in kindergrime is inmiddels voor meer dan 15 jaar haar voltijds beroep.

Met meer dan 30 jaar ervaring was ze onder meer de vaste kindergrimeur voor het Eén programma “Iedereen Beroemd – De Schminkstoel” en Walt Disney. Voor deze laatste toverde ze een glimlach op talrijke kindergezichtjes tijdens de Disney Channel Tour en de Disney Junior Speelcaravaan die enkele jaren geleden doorheen Europa trokken.

Ook in pretparken zoals Bobbejaanland, Plopsa indoor & Walibi kon je haar al meermaals aan het werk zien.

Verder is Heidi ook al meer dan 20 jaar actief als leerkracht kindergrime, face & bodypainting. Op haar eigentijdse stijl draagt ze de grimeur-microbe graag over aan zowel de beginnende als vergevorderde student.

Laat je meevoeren in haar wereld vol magie en fantasie! Een wereld waar elfenvlinders, regenboogprinsessen, piraten en avontuurlijke draken dagelijkse kost zijn.